image

Sunday Brunch Festival στο “The Clumsies”

Το “The Clumsies” διοργανώνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα γαστρονομικό φεστιβάλ με αποκλειστικό θέμα το Brunch.

Η σκέψη

Κανένα είδος φαγητού δεν είναι περισσότερο συνυφασμένο με το ποτό από το Brunch. Κανένα όμως άλλο είδους φαγητού δεν είναι ταυτόχρονα τόσο παραμελημένο ή αδικημένο. Υπάρχουν περιθώρια εξέλιξης ενός brunch; Μπορεί το brunch να γίνει ταυτόχρονα δημιουργικό και ευφάνταστο ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα; Έτσι γεννήθηκε η ιδέα.

Η ιδέα

Brunch reinvasion μέσα από την διοργάνωση ενός Sunday Brunch Festival! Η φιλόξενη κουζίνα του “The Clumsies” θα παραχωρείται σε ένα διαφορετικό guest chef κάθε Κυριακή, αρχής γενομένης από τη Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου, ο οποίος θα παρουσιάζει ένα brunch menu της δικής του έμπνευσης. Κάθε Κυριακή λοιπόν και ένας διαφορετικός Chef, κάθε Κυριακή και ένα διαφορετικό brunch menu, το οποίο και θα σερβίρεται από τις 12 μ.μ. έως και τις 6 μ.μ. Ταυτόχρονα, το Bar του “The Clumsies” θα ετοιμάζει τα ιδανικά συνοδευτικά ποτά για την περίσταση: different flavored Virgin Bloody Mary’s, non alcohol beverages, Smoothies, e.t.c.

Οι Chefs

Η λίστα με τους Chefs που θα συμμετέχουν μεγαλώνει συνεχώς και κάθε εβδομάδα θα ανακοινώνονται και νέα ονόματα. Μέχρι στιγμής έχει προταθεί και έχουν αντίστοιχα εκδηλώσει επιθυμία να συμμετάσχουν οι ακόλουθοι:

• Παναγιώτης Γιακαλής
• Cookoovaya chefs’ team
• Χρόνης Δαμαλάς
• Δημήτρης Κατριβέσης
• Στέφανος Κολιμάδης
• Δημήτρης Κοπαράνης
• Ανδρέας Λαγός
• Τάσος Μαντής
• Σταμάτης Μαρμαρινός
• Jean – Charles Métayer
• Μιχάλης Νουρλόγλου
• Γκίκας Ξενάκης
• Μαριλού Παντάκη
• Δημήτρης Σταμούδης
• Αλέξης Τσιοτίνης
• Θάνος Φέσκος

Η εκκίνηση

Τα πρώτα ονόματα που θα παρουσιαστούν στο Sunday Brunch Festival είναι:

27 Σεπτεμβρίου (έναρξη φεστιβάλ)

Θάνος Φέσκος: Sous Chef του εστιατορίου Hytra και ο επόμενος Sous Chef (από αρχές Οκτωβρίου) του εμβληματικού εστιατορίου Geranium της Κοπεγχάγης (2 αστέρια Michelin).

4 Οκτωβρίου

Jean – Charles Métayer: Chef de Cuisine του εστιατορίου Premier του Ξενοδοχείου Intercontinental Athens και ένας από τους πιο ταλαντούχους Γάλλους Chef.
11 Οκτωβρίου

Cookoovaya’s chefs team: Η ομάδα των Chefs του εστιατορίου Cookoovaya αναλαμβάνει δράση.

18 Οκτωβρίου

Αλέξης Τσιοτίνης: Ιδιοκτήτης και Chef του γαστρονομικού εστιατορίου CTC (Σίτιση), 1ο βραβείο Γαστρονομίας στην κατηγορία Μεσογειακή κουζίνα για Chef κάτω των 30 ετών.

Επομένως…stay tuned για την ανακοίνωση του πρώτου menu που θα ετοιμάσει για σας στο εναρκτήριο brunch – έκπληξη του Festival ο Θάνος Φέσκος!

Για την συμμετοχή σας τις ημέρες του Festival θα απαιτηθεί κράτηση. Παρακαλώ δηλώστε το ενδιαφέρον σας στο τηλ. 6971978948

The Clumsies
Πραξιτέλους 30, Αθήνα
info@theclumsies.com

Title and promo in English
Sunday Brunch Festival at “The Clumsies”

Brunch reinvention! Taste unique gastronomy creations from the best Chefs in Town. Come and enjoy Brunch at its best! The Festival will take place at “The Clumsies”, every Sunday starting from September 27th, between 12pm – 6pm. Be there!

Hashtags
#SundayBrunchFestival
#BrunchReinvention
#TheClumsiesBrunch

Go Back

designed by Eleni Sakali ( nine design 5,6,7 ) & developed by Pixelmedia